AGM M180-A1 Shotgun

Cheap & Crappy... 

2017.11.30. AGM,BY,Matrix...minden féle divat névvel láttam már Amazontól kezdve az Ebayen át. Lengyel barátainknál szerezhető be ritkán pár ezer Ft-ért. Egy kis vicces elemzés,tőlem nektek. Csapjunk is bele! 

Doboz fétis következik! Amit először gondol az ember,hogy huhh,ennyi pénzért mennyi mindent is kap...hmm lássuk csak:
-Shell tartó 4 shellel +4(!);
-Red dot szerzet;
-Lámpa,ami inkább esti irányfény;
-Replika.

Egy két helyen bizony ennyi mindent kapsz hozzá. De nem itt s most. Mert ebből kb a fele sem igaz. Ugyan is amit kapsz,az a replika,4 db 14bb-t befogadó shell,shelltartó,silica gel,kritikán aluli BB egy fél marékkal s egy db zörgős rozsdás rugójú speedloader. A varázspálcát jajj ki ne felejtsem! 

KIEGÉSZÍTŐK HUHUUHH!
KIEGÉSZÍTŐK HUHUUHH!
Hát izé,oké.
Hát izé,oké.
M180-A1 !
M180-A1 !

Hogy miért vettem meg? Miért is kellett ez nekem? Passzolom. Jajj de,tudom! Ennyi hiányzott a free shippinghez,aztán megsajnáltam szegényt. Így keveredett hozzám. Igénytelen,olcsó. 305FPS-re kronóztam 0.20-as G&G BB-vel. LARP Játékon szerintem dugi cuccnak,kiegészítő/látvány elemnek simán elfér. Egyébként ez a torz shotgunocska a Maruzen M1100 Revision Shotgunnak a nagyon nagyon olcsó másolata.

Ő a példaképhttps://www.tokyo-model.com.hk/shop/maruzen-m1100-revision-shot-gun-p-2329.html?cPath=13

A shotgununk egy lövetű,30 méteres lőtávra képes. Elsütése halk,gyors. Az elsütőbillentyű nagyon feszes,szépen reagál. Ez meglepő,át kell élni ezt az érzést. Tényleg. A replika bal oldala a szebbik oldala,mivel a jobb oldalon lelhető fel az összes csavar. Az a kb 10 db,ami összefogja a replikát. Sok fém alkatrészt ne keressünk benne,ennyi pénzért ne. :) A shellek 3 lövetű replikákba ugyan jók,de minek. :D Fordítva ez már nem igaz,jelen esetben amit próbáltam az a DE és Cyma shell,ami nem fér bele a shell fészekbe,mivel a shell szoknyája szélesebb. Nagy nehezen bele lehet tuszkolni,de az ajtót nem tudod lezárni rá. Shame.

A kis csálé
A kis csálé

A belső cső ugyan egyenes,csak olyan suta az egész. A két fő test darab el van csúszva egymáson,csak közelről vélheted ezt észlelni. A csőtárunk csak egy műanyag kupak. Kész. Nincs varázslat. 

Hopp-Fel !
Hopp-Fel !

Mint látjátok a normális hop az kínában készül. :D Van állítási lehetőségünk. Viccet félre dobva,a tili-toli hop up működik,azaz befolyásolja + - irányba a BB reppenését.

The door
The door

A shell ajtócska fém,helyett műanyag. A tövében lévő kis rugók amik a nyitást segítik,nagyon erősek. Szóval ha a szokásos kis kallantyúval nyitod az ajtót,ha nehezebb lenne az ajtócska,le is törné a fenébe. Katapultál szinte. :D 

Cute
Cute

Rail van a tetején.alján-oldalán,kb 20mm-es lehet. :D Mert eddig minden lötyögött a tejején,amit felpróbáltam. Holo,Micro T1, M2-es dot...dísz. Csúnya. A replika külső megmunkálása bámulatos,ezt a képek is bizonyítják:

Sorja
Sorja
Sorja-illesztés
Sorja-illesztés

Overall: Fun to have,nem egy nagy drágaság,poénnak el tudom képzelni,LARP-ra meg simán! Ha atomjaira hullik sem bánod,cuki kis jószág. :) Ha látod in stock lengyel barátainknál...csapj le rá,meg fog mosolyogtatni a kis tüzes musztáng.

Pro-Kontra:
+Olcsó;
+Xtra olcsó;
+Könnyű;
+Xtra Könnyű;
+Cuki;
+Xtra Cuki.

-Gagyi;
-Elég Gagyi;
-Ritka(!);
-Műanyag;
-Csupa műanyag.

És ugye tudjuk a súlyozási elvet,hogy szokták megoldani az ilyen replikáknál. .) Kis vas vagy ólom darab-tömb. Mivel szeretlek titeket íme,hogy ebben mi is volt ! :D