Slong Mag Base Plate & Rear Sight Rail/Charging Handle

                  Glock Pimping Level 99!

2018.01.23. - Sziasztok! A mai napon ismét egy,azaz két újabb Glock kiegészítővel tudok nektek bemutatkozni a Slong jóvoltából. A címből s a képekből kiderül,hogy egy tárfenékről s egy hátsó irányzékot kiváltó szereléksinről beszélgetünk. Lássunk neki! 

2018.01.23. - Hello everyone! Today I will be able to introduce you one,I mean two new Glock add-ons, by the company of Slong. Thank you so much! It is clear from the title and the pictures that we are talking about a mag base plate & a rear sight rail and charging handle. Lets get it on!

Arany kivitelben érkezett hozzám a két kieg. Alumínium konstrukció,nagyon jó felület kezelés. A rail rögzítése egy csavarral történik,úgy ahogy a gyári irányzékunk esetében is,amit a gyártó mellékelt nekünk. A tárfenék plug & play,nem igényel szerszámot. Lecsúsztatod a régit s mehet fel a helyére az új! 

The two attachments arrived me in Gold colour. Aluminium construction,good finish. The rail is fixing by one screw,just like on the original rear sight. The Slong is attached the screw for us. The mag base plate is plug & play,you dont need any tools to apply on your Glock mag.Slide down the old one and put it on the new cool plate. :) 

A saját WE Glockomon teszteltem a kiegészítőket. Minden gond nélkül felmennek s maradnak is a helyükön. Lötyögést egyedül a tárfenéken tapasztaltam,de egy kis hézagolással,vagy hajlítással,akit nagyon zavar,el tudja hárítani. Gondolom egy köztes méret megállapításával maradtak ennél a méretezésnél,hogy minden gyártó Glock replikájának a tárjára passzoljon. Szerintem nem probléma. A gáz betöltése így sem okoz gondot. 

I tested the accessories on my own WE Glock. Everything goes fine,compatible and stays in place. I found some wobbling on the mag base plate, but with a small gap or bending will help. If that's bothering you. I guess the company choose intermediate size for this scaling to fit on every Glock replicas. I do not think it's a problem. The loading of the gas does not cause any problems either.

Húskloffoló,koponyatörő! Ez jut hirtelen az eszembe. Az arany szín nem éppen a kedvencem,de ha tárakról beszélünk...gázos tárakról,amikről tudjuk,hogy darabja meghaladhatja a tízezer Forintokat...simán belefér az,hogy kicsit színesebbek legyenek. Értem ez alatt azt,hogy ha elhagyná az ember,mondjuk egy erdős terepen,nagyobb a valószínűsége,hogy hamarabb megtalálja. Alumínium anyaga miatt a leejtésektől is védelmet nyújthat. 

A Real Skull crusher. :) This suddenly comes to my mind. The gold color is not my favorite, but if we are talking about mags...gbb gas mags,we know how expensive theese mags... it's okay to be a bit more colorful. I understand that if you loose a mag,on a woody terrain, you have a greater chance to finding it. By the flashy colour. Aluminum material can also protect you from dropping.

A hátsó irányzékunk helyére kerülő Rail stabilan áll a helyén. Érdemes adni neki azért egy kis menetrögzítőt,mert a szán rugdalózása miatt én tapasztaltam egy kis lazulást. Biztos ami biztos. 20mm-es szabvány,mehetnek fel rá az optikák. A szerelék biztosít számunkra egy kisebb felhúzókart is,ami egy plusz "aranyos" fícsör. :) 

The Rail that is in the position of our rear sight, is firmly in place. It's a good idea to give him a little thread-locking, because of the slide moving, I found a little loosening. Just in case. 20mm standard rail, optics can be mounted. The rail also provides us a smaller charging handle.

Akinek nem tetszik,vagy nem használja ki ezt a funkciót,egy imbuszkulcs segítségével el tudja távolítani a kart. Egyszerű és nagyszerű! 

If you don't like the handle,just put it off with an allen key. Simple thing,isn't it? :) 

Pár kép teljes pompájában s felszerelve. Összességében,akik valami egyedit s feltünő dolgot szeretnének a Glock replikájukra,csak ajánlani tudom. Az alkatrészek jól megmunkált darabok,különösebb módosítás nem szükségeltetik a felhelyezésüknél. 

Some pictures attached to my Glock replica. Overall,if you want something special and conspicuous thing on your pistol,this is what you need. The parts are well-machined pieces, no special modification is required for their placement.

A tárfenék ad egy plusz védelmet a tárunknak,a szerelék pedig egy személyre szabható felületet pluszba. Több féle/fajta színben elérhetőek ezek a kiegészítők. A Slong oldalán elérhető s a viszonteladóknál. Remélem,hogy tetszett a kis iromány s tudtam segíteni nektek a döntésben,választásban.

The mag base plate gives you a plus protection to your mag. The rail is offer you to mount some optics,like Docter dot,micro dot. These accessories are available in a variety of colors. Available at Slong and at resellers. I hope you enjoyed this review and I could help you in your choise. :) See ya!