WE Tech G Force G35

Pimp My Glock!

2017.12.11. - Csapattársam,Jocó adta át nekem marcangolásra a szóban forgó replikát. Nagy Köszi Érte! WE-WE Tech. Egy pofás kis módosított Glock. Minden földi jóval megpakolva külsőleg. Könnyített szán,stipplingelés szerű markolat,alu elsütőbillentyű,borzasztó tempó. Ő is lényegében egy Glock 35-ös,csak átplasztikázva. Gen3-as alapokon. Usgyi!

GBB,Green gázos,25BB befogadására képes tárral. FPS értéke 320 körül mozog, G&G 0.20-as BB-vel,Xcoretech kronóval mérve.

Első benyomások: azta! :D Röviden tömören. Magwell, díszes tárfenék,szép külső cső,kikönnyített szán,cnc alu trigger,stippling,nagyobb szánakasztó,fénygyűjtős (fiber) irányzékok s persze a mókakapcsoló. Belsőségeit tekintve megegyezik a WE G35 társaival. Sorozatlövés túlzásba vivésénél nála is drasztikusan csökken a hőmérséklet. Fagyhatnak a dolgok.

Fénygyűtjős irányzékai működnek,mutatósak. Hála istennek nem a sima alap Glock irányzékokat kapta. Nekem speciel azok nem jönnek be. 

Elsütése fincsi,ropogós, Fogása kényelmes. WE markingokból kijutott mindenhova. Glock jelzéseket ne keressetek rajta. Biztosítója a szán alatt helyezkedik el a tokalsón. Teljesen felesleges s elérhetetlen. Érdemes vagy kiiktatni vagy kitámasztani a biztosítót,mivel sorozatlövés közben (ennél a darabnál) szeret safety-re táncolni a dolog. Nem egy eget rengető dolog,csak azonnal orvosold,hogy ne érjen meglepetés játék közben.

Ha van tippetek avagy tudjátok,hogy a szépen mart-gravírozott szöveg mit jelent,szivesen várom a válaszotokat rá! Igaz nem kutattam fel mindent a siker érdekében még,de rajta leszek.

Le kell írnom megint. Designos,mutatós,feltűnő darab. A képek magukért beszélnek. Ő nem csak egy Glock. Fully Pimped Glock ! 

A szán a tokról a szokásos Glockos módon válik le. A 2 oldalán lévő 2 gomb egyidejű lenyomásával s a szán előre tolásával érhető el. Ekkor tárul elénk a rugó s rugóvezető, hop up kamra s állító kereke,no meg a mechanikus cuccok.

A nozzle reset rugója szépen a helyére állítja a dolgokat. Teljesen visszamegy a nózink. A Hop kamra standard,fekete. A belső cső réz,110mm-es.

Overall: ha egy igazi hivalkodó Glockot szeretnél,megtörve vele a feketeséget,ezt a replikát neked találták ki. Magabiztos működés. Ha megfejeled egy Poseidon IceBreaker-el a dolgot (ahogy Jocó is tette) akkor még nagyobb teljesítményre tehetsz szert. Glock 17,18,19,23,34,35-ös tárakkal kompatibilis. Co2-es tár is kapható hozzá. 

Pro-Kontra:
+ Egyedi megjelenés;
+ Jó alkatrész ellátottság;
+ Szép tempó sorozatban.

- Nehezen beszerezhető (VÁM s raktárkészletre értve);
- Biztosító rettenetes;
- Biztosító elmászhat safe-re.